Automate your Marketing
with Womplify




 
mrs.F talking thru pic

By: wani rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 18-Feb-2020 10:15 Email | Share | | Bookmark
HI EVERYONE...( sticky entry..scroll down 4 new entry )

this is wani's fotopages and it's mine
100% fotopages peribadi yang bercerita mengenai diri sendiri & org terdekat..
lebih baik dari saya bercerita pasal org lain
kepada sesiapa yang rasa menyampah, meluat, TOLONG dan TOLONG jgn baca


be good n enjoy...

sekian..


Friday, 18-Jun-2010 09:00 Email | Share | | Bookmark
make a move

officially move to
http://callmewani.blogspot.com


Monday, 7-Jun-2010 07:20 Email | Share | | Bookmark
Majlis Doa Selamat, Tahlil n Aqiqah Muhammad Imran Faez Part 2

 
 
 
View all 8 photos...
dah dapat pic dari official photographer...
sngt suka..
so enjoy..!!!





















Saturday, 5-Jun-2010 01:19 Email | Share | | Bookmark
Solid Food

 
 
 
Imran will turn 6months next week..yaaay..
besar dah anak ibu..hehehe..

bila msuk 6months, baby dah boleh mkan solid food..
itu membuatkan aku sngat teruja..
ada stngah nurse n doc yg aku jmpa kata dlam 5.5 months pun dah boleh start kasi..
ada yg kata exactly 6months baru boleh..
pening gak..mana satu yg btul
ada gak tnya pndapat Ida
and baca2 here and there
for me, bnda ni kena bergantung pada keadaan baby itu sndiri..
bergntung pada keperluan, bergantung pada size baby itu which is sngt kuat mkan hingga susu aje xckup..every baby is unique rite...

aku ni msih dlam pertimbangan bila nak start kasi Imran ni solid food..
ikutkan mmg nak tunggu btul2 6months, tp anak aku ni bila dok umah ngan aku mmg dia nak BF aje..
the problem is susu aku ni dah xberapa bnyak..
so dia akan selalu merengek sbb lapar..
tp tetap xnak minum susu botol..EBM pun xnak ok..
tp bila kat umah BS dia, mamat ni boleh aje minum smpai 24oz sehari..

dengan dia yg tngah lasak tu, mmg kesian lah klau dia x knyang..
dia pun akan cranky aje..
tngoklah mcm mana..
klau start bg this week pun ok kot...he is 5months 3weeks skang


baby food maker


yg aku suka weaning bowl ni sbb sudu dia ada heat detector

apa2 pun, food maker Imran mmg dah ada..
given by Aunty Ojah
weaning bowl and drinking cup pun dah ada...also given by Aunty Farah
rasa2 mcm nak beli hand blender...nmpk sngt mudah klau nak prepare kan meal untuk Imran..tp hadiah kawen aritu berlmbak dpat blender..rasa membazir plak..
and i try nak avoid dr bg Imran commercial food..selagi larat mmg nak prepare home made food...dah puas kumpul resepi ni..



whatever pun decision aku adalah untuk kebaikan my son..
untuk dia terus membesar dngn sihat..


ibu loooovvvveeeessss Imran so so much...**smoooochh**



Wednesday, 2-Jun-2010 08:30 Email | Share | | Bookmark
keep on dreaming

 
aku mmg amat2 teringin nak pkai tudung mcm ni...



tp ngan muka aku yg bujurpanjangygtakberapanaksireh ni, aku jd was2..
dahlah tudung ni stok yg melekap kat dahi...
oh tidak dilupakan dahi ku yg jendullagiluas ni..
lagilah terbantut segala angan2 aku...puuffff...hilang segala angan2..
huhu..
lagi2 yg berbelang2 mcm ni...nmpk mcm funky skit..
ceria muda remaja...
tp angan2 ku terus berkubur..nak beli pun xsnggup..
kang bila klakar aje rupa, xkan tudung tu nak aku pkaikan kat En.Hubby plak..
huhuhu...
jd...teruslah aku setia dengan tudung bawal aje..


[i]pic from http://assyaima-syria.blogspot.com[/i]


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net