mrs.F talking thru pic

By: wani rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 27-May-2010 02:20 Email | Share | | Bookmark
are you out of ur mind????

 
yes...sejak jadi mak org ni mmg aku agak sensitif bila baca2 tntng kanak2 ni..
bukan lah dulu xde perasaan lngsung tp compare kan skng ni, hati ni lg rasa cpt je nak menghamun bila baca pasal buang anak, dera anak or jual anak..SNGT BENCI..

ni baru aje terbaca psal jual anak..
uiiissshhh...ada berbakul2 aku menghamun..mmg pepagi dah soh aku dapat dosa tau..
mmg angin..



dah lah nak jual anak tu satu hal...sanggup plak gari anak tu mcm tu satu hal...
b*d*h btul ini orng lah..
mmg patut kena pkul pun..klau aku ada dekat situ pun, mmg aku akan bagi moral support kat org tukang pukul tu pun..
nasib baik jauh...
klau ko x mmpu jaga pun boleh x jgn smpai nak gari bdak tu kat tiang tepi jalan...
itu anak ko ok!!!...bukan anak monyet..


x tau nak smbung apa dah sbb sngt marah..
**beremosi skit pg ni**


Monday, 24-May-2010 04:14 Email | Share | | Bookmark
Imran's Territory

 
 
Sejak Imran pandai berguling-guling n meniarap nie, abis living hall aku jadi kawasan jajahan dia...
so kenalah ubah deco yg sesuai ngan Tuan Besar sorang ni..
abis deco feeling ala2 Eric Leong aku..hahaha...mimpi..



kot x wat kepungan tu, mau bwah kerusi diamnya anak aku tu..
yg lebih risau klau2 kepala dia terhntuk kat kaki kerusi or meja..
maka tu yg wat Tembok Besar China tu

Tuan Besar sorng ni plak, kalau agak2 dia xdpt nak guling, mula lah kuar suara Mariah Carey dia...nyaring ok..
unsur2 diktator ada dah anak aku ni..
bahaya...bahaya..
pape aje lah..ibu n babah always LOVE u lah Imran



muka mintak digigit


Tuesday, 18-May-2010 02:03 Email | Share | | Bookmark
Fun Time with Gilrfriends

 
masa keje kat KKJU dulu, masa awal2 pembukaan mmg seronok..
staf x ramai..bila x ramai kitorng yg ada tu jadi rapat..
kebetulan mmg kepala semua ngam..
jd keje jd happy aje..
aaaarrrggghhhh...sngat merindui saat itu...

skang ramai dah kuar dr KKJU..lpas ni klau kena posting sana blik pun mcm xbest dah..
kak rahah n kak suzie dah ke jabatan dah..ratna smbung UPM..
yg pioneer cuma tinggal berapa kerat aje...x syok + x smngat nak blik sana..

so last friday saje2 arrange utk lunch date ngan diorang..
1.5 jam mmg x ckup nak borak ngan diorng.
bnyak cite nak kongsi..bnyak memories nak singkap..
memories zaman anak dara, memories time berfoya2, memories 'zaman jahiliah'..
hahaha..

mmg xdptlah nak repeat balik time2 dulu tu..skang masing2 dah lain2 status..
tp yg pasti dapat sentiasa keep in touch and harap this friendship akan remain 4ever..

thanks to ratna sbb jd sponsor utama aritu..
next time lain org plak ok..




Monday, 10-May-2010 00:46 Email | Share | | Bookmark
Majlis Doa Selamat, Tahlil n Aqiqah Muhammad Imran Faez

 
 
sila tngok aksi naqib..
actually ingat nak tunggu pic dr photog tp akibat ketiadaan kerja yg melanda diri..
menjadikan aku mempunyai msa yg amat berlebihan, jd pglah curik pic dr fb farah utuk tempek skit kat sini..

thank god majlis berjalan dengan lancar..
majlis start pkul 11..
ada bacaan yasin n doa utk saudara2 yg dah pergi
then trus ke acara mkan2....
sbb my child kan boy, so 2 ekor kambing lah tumbang..
1 msak kari n 1 lagi wat kambing golek...
banyak sidap ok...
tp disebab Imran adalah yg diraikan, dia menjadi tumpuan lah skit kan..
jd ibu dia pun sekaligus terus menjadi org penting jugak..



thanx to kak suzie, yana, edhad n farah sbb datang..
kak suzie n farah ni displin skit datang awal..
dapat kat kawan aku 2 org lg tu, pkul 2 baru tiba
to yana n edhad, kawan ko sngt kelaparan ok sbb menunggu korng utk makan bersama2..
pas ni kalau aku dapat gastrik, sila bayarkan bil hospital aku ok..

slpas kwan aku puas mengenyangkan perut masing2 ngan kambing n kek coklat, aku dengan perasan diva telah meninggalkan umah yg tngah kecah..haha
destanasi kami umah ikin..konon2 nak attend wedding kakak dia..
tp dah pkul 4 kan, pengantin pun dah mlas nak lyan..
baik msuk bilik...huahua...
pastu biasalah kalau aku, yana n edhad jmpa..kena da sesi ke shopping complex...
dan jawapnya tugas sang suami adalah menghulur wallet dan menolak stroller..



oklah..will update lg bila dah dpt pic ok..




Friday, 7-May-2010 08:21 Email | Share | | Bookmark
Changes...

rasa mcam nak bertukar ke blogspot...
sbb blogspot bleh wat mcm2..sini nak ltak layout pun x bole..
plain btul..
tp sayang entry2 kat sini..
mcm mana ye..??..
any idea..??


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net