mrs.F talking thru pic

By: wani rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 14-Apr-2009 15:24 Email | Share | | Bookmark
my new obsession

 
 
hep..berani kamu..!!
View all 8 photos...
yes..call me out dated..
org lain dah berkurun discover bnda nie, saya baru 2-3 menjak nie..
sungguh ketagih..nasib baik ketagihan saya xmembawa kemudaratan kepada sistem badan saya..
kalau dok ngadap nie..boleh 2-3 jam..boleh lupa kat buku-buku yg meronta2 utk ditatap, lupa kat assignment yg berlambak mntak disiapkan...and paling parah boleh lupa kat En. Hubby kat sebelah..hahaha








Friday, 3-Apr-2009 01:34 Email | Share | | Bookmark
SAYA RINDU

 

i love this pic
saya rindu nak survey website, blog @ fotopages cari photographer, cupcakes maker and wedding package
saya rindu nak pegi kedai kraf pengatin kat Ayer Itam
saya rindu nak balut wedding favors
saya rindu menunggu quotation dari pelbagai pihak
saya rindu rasa berdebar menunggu jadi isteri orang
saya rindu rasa cuak takut xde orang nak datang majlis saya
saya rindu majalah pesona pengantin
saya rindu ngan wedding outfit saya
saya rindu nak gubah hantaran
saya rindu suasana sibuk-sibuk, hiruk pikuk kat umah sebelum majlis
saya rindu nak tngok muka cuak En.Hubby bila dah masuk kali ke-3 akad
saya rindu nak tersenyum puas bila majlis dah selesai
saya rindu suasana bila ramai saudara mara dan kenkawan berkumpul
saya rindu nak senyum-perasan-comel bila orang ajak bergambar
saya rindu nak dok atas pelamin
saya rindu nak tngok seluruh saudara mara pakai baju pink
saya rindu nak bukak hadiah bebanyak
saya rindu SEGALANYA...


Friday, 27-Mar-2009 10:17 Email | Share | | Bookmark
BFF@my wedding

K.A.M.I
sesi gedik2
my fav pic
View all 6 photos...
this entry dedicated to my BFF
thanks for coming..love all of you so much..
diorg ada dari pagi lagi...walaupun semua bz dok ngendong anak, tp kesanggupan datang dah ckup..
kalau dapat lepak smpai petang lg best..sbb ingat nak ajak bergambar@jdi pelakon smpingan..tapi..xpelah..
nasib badan kawen last2 nie..
anyway..TQ buddies..






Friday, 27-Mar-2009 03:49 Email | Share | | Bookmark
Friends@my wedding

KKJU clan
joe&wife, baz, norman&wife..STTJ
uni frens
View all 9 photos...
sekali lagi semngat saya membuak2..didorong dengan kepantasan internet kat uni saya nie...bukan selalu dapat keadaan nie..
selalu l**b*b mcm siput sedut..( oopppsss )
actually xsemua kawan yg dtng dapat saya jmpa + bergambar..
ada tu pakai camera masing2..dah letih mntak..tp nan ado..sibuk memanjang lah btul kenkwn saya ek..
( ayu, mai, edhad n yana..copek lah kasi )



not in the pic : k.aziah, k.ckin, k.zaryati, k.hasnita and my boss pn.ani






not in the pic : echah, husna, k.ween n gebe


not in the pic : (wah nie paling ramai xdpt jmpa + bergambar)..geng dorm : mai,ayeen,za,farah, ayu...gebeh, biskut, don, indra..sowi kalau ada tertinggal

anyway..thanks to all my friends yg dtng...MMMUUUAAAHHH






Friday, 27-Mar-2009 03:10 Email | Share | | Bookmark
Guests@my wedding

 
hubby sapa nie??..angkat tangan
 
View all 9 photos...
actually lama dah nak wat entry nie tp dok menunggu dari OP + masa yg xprnh ckup ( my time management mmg failed ok )..
mmg suka tngok suasana2 kat bawah khemah..iyelah saya xdpt luang bnyak masa melayan guests especially my parents pnya kenkwn ( i'm sorry )
nasib baik kenkwn sek, uni n officemate naik ke bilik time tngah siap...dapatlah chit chat..**arigato**
okey ppl..enjoy..!!






p/s : nak way entry utk kenkwn palk pas ni..semangat..semngat


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net