mrs.F talking thru pic

By: wani rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 10-Feb-2009 09:14 Email | Share | Bookmark
MY WEDDING..part V

set perfume polo black
jam
kain
sneakers
al-quran n kain pelikat
tshirt n jeans
wallet n belt
potpuri
sirih junjung
halwa betik
cake
ni hntaran dari WANI kpd FAIZAL lak..
actually xde prncngan pun nak pkai fresh flower..dah beli pun bnga2 kat SSF tp bila nak gubah jadi susah lak..mngkin jenis tu bkan utk hntaran kot..
akibat ke'tension'an..2day before majlis,pg jap Petaling Street borong bunga kat wholesale..
masa pilih tu mmg seronok,bila time nak bayar mula dah risau..sbb mmg ambik bnyk takut xckup xkuasa lak nak dtng balik..
bila kat kaunter,dia kira2 baru rm60++..tersngtlah happy..untuk 11dulang tu..mmg cpatlah kaya org yg wat biz gubah hntaran nie ek..
kotak2 tu plak sewa aje (http://merisikgallery.fotopages.com )

brang2 hntaran yg kitorg pilih,semua yg kitorg nak pkai..
brand@cantik atas dulang letak tepi..bnda lebih practical lbh pnting
apa2 pun..happy sngt ngan result nya..

utk dari saya ni,,yg xwat sendiri kek ( sponsored by mak chu ), sirih junjung n potpuri ( sponsored by mak teh )




wedding tips : kalau nak hantaran nmpak glam tp minimum cost better pakai fresh flower..cuma xbole gubah awal2..kalau nak tahan,pakai carnation or chrysanthemum..dalam gambar pun nmpak cantik..my opinion..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net