mrs.F talking thru pic

By: wani rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 14-Feb-2009 07:42 Email | Share | Bookmark
MY WEDDING..part VII

table mat
cookies
bakul mengkuang
isi2 utk beg n bakul
beg organza with full of children's fav
bunga pahar
bunga pahar 2
beg mengkuang
nak share tntng souvenir yang xseberapa yg diberi kat guests..
ikutkan ada beberapa jenis..bukan nak membeza2kan guests yang datang cuma pada yang jauh datang tu mngkin dapat lebih..
to all guests yang datang...amat2 dihargai..

untuk semua guests : table mat n cookies
untuk rombongan pihak lelaki : bakul mengkuang..ada cupcake,cookie n brownies
untuk tetamu kecil rombongan lelaki : uncang organza berisi gula-gula, waffle, swiss roll n cookie
untuk kawan - kawan : beg mengkuang ..isi sama ngan bakul mengkuang
untuk tetamu kecil : gula - gula
bunga pahar : tempah kat kedai kat metro kajang..sbb situ boleh custom made..dgn harga yg sngt ok..design dia pun lain dari kedai2 Nilai3 n Ayer Itam

table mat, bakul n beg : my pak man pegi carikkan kat bandung..ssb dah survey kat sini..harga teramat jauh beza..kebetulan dia mmg selalu outstation ke sana..

cookies n cupcakes : http://cake-2-u.blogspot.com
brownies : http://chepahcutecakes.blogspot.com

p/s: alhamdulillah ramai kata cupcake n brownies sedap..tapi sedihnya bila pengantin xdpt rasa pun..huhuhu







wedding tips : cuba carik kelainan dalam bagi souvenir..at least lepas tu boleh jadi ingatan pada para tetamu..rajin survey..jgn tuju kat Nilai 3 aje..frankly,kat sana xsemurah yang disangka..my opinion..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net